Informacje o firmie
Innowacje
Specjaliści od pasz
Usługa Feed Tech
Żywienie
Wołowina
Jakość mięsa
Optymalizacja przyrostu masy ciała i współczynnika wykorzystania paszy
Zdrowie żwacza i efektywność wykorzystania paszy
Stres i odporność
Brojlery
Ograniczenie stosowania antybiotyków
Stres cieplny
Modulacja immunologiczna i miana przeciwciał
Zarządzanie zdrowiem jelit
Stres oksydacyjny
Zwalczanie salmonelli
Bydło mleczne
Płodność krów mlecznych
Odporność
Zaburzenia metabolizmu
Produkcja mleka
Zdrowie żwacza i efektywność
Nioski
Modulacja mikrobioty i zdrowie jelit
Modulacja immunologiczna
Wydajność
Zwalczanie salmonelli
Trzoda chlewna
Zdrowie jelit
Odporność
Era poantybiotykowa
Zrównoważone odżywianie
Programy
Program Gut Health (na rzecz zdrowia jelit)
Prosięta
Brojlery
Program Heat Stress (dotyczący stresu cieplnego)
Brojlery
Bydło mleczne
Program Meat Profit (dotyczący produkcji mięsa)
Program Milk Profit (zarządzania laktacją)
Program Neonate (dotyczący nowo narodzonych prosiąt)
Program Salmo Control (zwalczania salmonelli)
Produkty
Actisaf
®
Sc 47
Prosaf
®
Safglucan
®
Safwall
®
Safmannan
®
Selsaf
®
3000
Centrum wiedzy
Szkoła Phileo
Porozmawiajmy
Informacje o firmie
Innowacje
Specjaliści od pasz
Usługa Feed Tech
Żywienie
Wołowina
Jakość mięsa
Optymalizacja przyrostu masy ciała i współczynnika wykorzystania paszy
Zdrowie żwacza i efektywność wykorzystania paszy
Stres i odporność
Brojlery
Ograniczenie stosowania antybiotyków
Stres cieplny
Modulacja immunologiczna i miana przeciwciał
Zarządzanie zdrowiem jelit
Stres oksydacyjny
Zwalczanie salmonelli
Bydło mleczne
Płodność krów mlecznych
Odporność
Zaburzenia metabolizmu
Produkcja mleka
Zdrowie żwacza i efektywność
Nioski
Modulacja mikrobioty i zdrowie jelit
Modulacja immunologiczna
Wydajność
Zwalczanie salmonelli
Trzoda chlewna
Zdrowie jelit
Odporność
Era poantybiotykowa
Zrównoważone odżywianie
Programy
Program Gut Health (na rzecz zdrowia jelit)
Prosięta
Brojlery
Program Heat Stress (dotyczący stresu cieplnego)
Brojlery
Bydło mleczne
Program Meat Profit (dotyczący produkcji mięsa)
Program Milk Profit (zarządzania laktacją)
Program Neonate (dotyczący nowo narodzonych prosiąt)
Program Salmo Control (zwalczania salmonelli)
Produkty
Actisaf
®
Sc 47
Prosaf
®
Safglucan
®
Safwall
®
Safmannan
®
Selsaf
®
3000
Centrum wiedzy
Szkoła Phileo
Porozmawiajmy
Phileo by Lesaffre
>
Knowledge Center
Knowledge center
Species
Broilers
Swine
Produkty
Programs
Feed Expert
Farming
Dairy
STRES CIEPLNY: Jak zapobiegać i łagodzić skutki stresu cieplnego
W obliczu globalnie rosnących temperatur stres cieplny przez wiele lat stanowił duże wyzwanie dla hodowców bydła mlecznego, stawiając przed nimi
25/04/2023
Actisaf
Maksymalizacja wydajności krów mlecznych, dzięki precyzyjnemu zastosowaniu probiotyku drożdżowego
Żywienie precyzyjne to koncepcja, w której poszczególne krowy mleczne lub całe grupy krów, o podobnych potrzebach żywieniowych, są karmione zgodnie
20/04/2023
→
Kontakt
Formularz kontaktowy
Wyrażam zgodę na regulamin.
*
Facebook
Twitter
Linkedin
Vimeo